4 Temmuz 2012 Çarşamba

2 haftadan beri oğlum yanımdaydı. Annesi ile tatile çıkmadan önce benim yanımda kalmak istedi. Çok güzel vakit geçirdik. Tabi krizlerde yaşadık.
Kriz sebebplerimizin başında annem bunu yapıyordu sen yapmıyorsun yada tam tersi. Birazda durumu kullanmaya çalışmasıda eklenince ağlama seanslarımız uzun sürdü. Krizler aşıldı bir şekilde ama kafamda büyük soru işaretleri bıraktı. Bu konuyu en kısa zamanda bir araya gelip halletmemiz gerekecek. Tatil dönüşüne bıraktık haliyle.
Gündüzleri çok kaliteli zamanlar geçirdiğimiz söylenemez ama saat 5'ten sonra sevdiği şeyleri yapmaya dikkat ettim. Bilgisayar oyunlarından heleki vurdulu kırdılıysa hiç hazetmeme rağmen mecburi olarak katılmak zorunda kaldım mesela. Yarış konusunda ortada buluşunca daha keyifli anlar yaşadık. Ben acemi olunca beni yenmek inanılmaz keyif verdi :) Çocuklara kızıyoruz ama hakikaten bağımlılık yapıyor bu oyunlar. Şimdi kendime yarış arkadaşı arıyorum... Her gelene hadi diyorum.

Son dönemlerde ne kadar çok animasyon çıkmış. Animasyon izlemekten hayal dünyam gelişti diyebilirim.

İşten sonra koltuğa yayılan ben bol bol gezdim oğlumla.

Şimdi o gidince ev boş kaldı. Tatilden gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Gelince yarışlara devam.

14 yorum:

darkolivee dedi ki...

Ne güzel zaman geçirmişsiniz, çokkaliteli animasyonlar vargerçekten, bende elimden geldiğince bloğumda izlediğim filmleri yayınlıyorum fakat hiç animasyonları yayınlamadım sanırım, iyi fikir verdiniz.

tez zamanda kavuşmanız dileğiyle

sevgiler

oytunla hayat dedi ki...

Şu bilgisayar oyunlarını her ne hikmeyse bende sevemedim. Oğlumun oynamasını istemesemde maalesef arada kaçırıyoruz ipin ucunu.
Bir an evvel hasretinizin dinmesi dileklerimle..

Adsız dedi ki...

aynı evdeyken nasıl olsa yanımda deyip ertelediği herşeyi babalar ayrı evdeyken tadıyorlar..ayrı olmanın bir artısı bu,ancak belki de bu etkinlikleri aynı evdeyken yapsaydınız belki daha farklı bir yaşantınız olabilirdi;)animasyonlar hakkında yazdıklarınızdan yola çıkarak yazdım bu yorumu ;) anlaşılan o ki animasyonları takip etmeye yeni başlamışsınız :))

tatil babası dedi ki...

darkolivee; film bende çok izlerim ama daha çok sahne odaklıyımdır. İzlediğim filmlerin konularını unuturum ama favori sahneleri hep aklımdadır.
Ama bu animasyonlar farklı, çocukruhum kabardp herhalde. İlginç bir dünya.
Dileğin için teşekkürler. inşallah kavuşacağız yakında oğlumla.
Yorumun için teşekkürler. Mutlu ettin beni

tatil babası dedi ki...

Oytunla hayat;Yakında ben bilgisayar oyunlarının kurdu olursam şaşırmayın. İlginç bir durum hakikaten. bağımlılık yapıyor belli bir süre sonra.
paşanızı benim için öpün lütfen.

tatil babası dedi ki...

Anne ayça; tamamen haklısınız. Yanımızda anne olunca nedense biz erkekler anne yapar durumu ile daha bi rahat oluyoruz. İş başa düşünce bakın neler oluyor işte. Haklısınız bazı şeyler zamanında yapılınca daha kıymetli. Şimdilerde öğreniyorum.
Diyorum ya acemiyim daha. öğreneceğim bunları.

morpuanlıpembeçorap dedi ki...

ah şu bilgisayar ve oyunları...henüz etrafımda sevmeyen bir erkeğe rastlamadım:)abartılmadığı sürece sorun yok bence ama yine de balık tutmak daha mı keyifli ne ??:)

Adsız dedi ki...

:) şaşırttınızz beni,genelde savunma mekanızması geliştirilir.. olcak sizden olcak :)) oğlunuzla sağlıklı mutlu günler :)

tatil babası dedi ki...

morpuanlıpembeçorap;ben galiba sonradan müptelası olacağım. balık tutmak yanında sohbet edebileceğin biri varsa keyiflidir benim için yoksa sıkıcıdır. olta sana bakar sen oltaya :)

tatil babası dedi ki...

anne ayça; biz erkekler siz haklısınız dediğimizde hep şaşırtacağız sizi. ama hadi sizde itiraf edin kadınların savunması mekanizması bizden daha gelişmiştir.

Seyhan Günay Kaya dedi ki...

ama ben sana demedim mi sen keyif babasısın diye :)) bak gördünmü haklı çıktım :)

Adsız dedi ki...

Benimde erkek kardesim beni bir kere zorlamisti böyle bir savas oyunu oynamaya, belki yarim saat oynanamamistim ama acayip etkisinde kalip birdaha yanina bile yaklasmadim : ) bagimlilik yapmasi cok normal. Örnegin asker olarak cimenlerin icinde pusuda yatarken otlar rüzgarla sarsiliyordu, okadar gercek yani!

tatil babası dedi ki...

seyhan; ben çok sevdim bu keyif babalığını :)) sen hep hatırlat bunu bana :)
teşekkürler..

tatil babası dedi ki...

viva; aman uzak dur :)) bağımlılık yapıyor, öyle böyle değil..